Iskustva polaznika

Radmila Igrutinović
Radmila IgrutinovićEdukator i biznis mentor
Read More
Ono što ne oduševilo više od treninga je sama Ivana - jako je posvećena svakom polazniku, preslušala je svaku domaću zadaću koju sam joj dostavila i dala mi je konkretan feedback (što popraviti, a što je bilo dobro). Ivana je veliki stručnjak ali svoje znanje prenosi na vrlo pristupačan način. Svako malo nam se javljala i poticala nas da redovito radimo vježbe i provjeravala naš napredak. Stvorila je "safe zone" na zoomovima i mislim da nikome nije bilo neugodno raditi vježbe pred drugim polaznicima. Na kraju treninga smo imale individualni sat na kojem je izvukla bilješke s inicijalnih konzultacija i radile smo analizu (što sam popravila i u kojoj mjeri) - meni je to bilo odlično! Tako da - ako planirate javne nastupe, webinare, mentorske programe... Ivana je vaš čovjek. Hvala ti na divnom iskustvu i znanju koje si mi prenijela.
Alma Husagić
Alma Husagić Life coach
Read More
Draga Ivana, trening " Pronađi svoj glas" je mnogo više od treninga 🎶 Prvo želim da ti se zahvalim na tome što si meni na treningu dala mnogi više od očekivanog. Trening je jako temeljan, jako dobro znaš da preneseš znanje, što je mnogo važno. Dakle pronašla sam svoj glas, naučila da govorim svojim tonom, da prenesem poruku, da utičem svojim glasom na druge, dobar osjećaj dok govorim, da pritisnem pauzu ☺ da prestanem da govorim poštapalice i još puno toga. Hvala ti 🎶🎙
Sanja Brkić
Sanja BrkićBiznis coach
Read More
Kao prvo tvoja zarazna energija koja verujem svakoj ženi ulije veru i snagu a to je više od svakog plaćenog treninga. Dalje dopada mi se što učimo da kažemo ,,Ne,, i da istovremeno uz glas radimo i na sebi i iskazivanju onog što nam znači i što želimo. Sugestija: možda uživo treninzi pre nego zoom,mada zbog korone to sad nije moguće . Ali ovim meet -upovima ti si to i postigla. Tako da su ova meet up druženja meni uz vežbe, tvoju energiju i trening pun pogodak, jer ta moć žena i feedback nemaju cenu. Nastavi da širiš pozitivnu energiju, motivišeš i mnogo mi je drago što sam te upoznala, došla do tebe i što sam deo tvoje ženske ekipice :)))))) Ja ništa drugo ne bih imala da dodam. Osim da jedva čekam druženje uživo.
Duška Dujaković
Duška DujakovićMenadžer
Read More
Ja sam primjetila kod sebe pomak i znam da je ovih 8 sedmica tek bio početak i da treba vremena da se radi na glasu. Ti si meni super stvarno, obožavam tvoj duh, tu opuštenost, spontanost koju imaš. U svakom slučaju, učila sam mnogo od tebe, vježbe su top i efikasne, baš se trudiš oko svih i to zaslužuje veliku pohvalu!
Svetlana Sarafijanović
Svetlana Sarafijanović Finansijski i poreski savetnik
Read More
Ivana je stručna i posvećena osoba koja iskreno veruje u tebe i tvoj napredak! Podrška i vetar u leđa da iznenadiš sebe! I iznenadiš se 😎❤👑
Ana Karabatić
Ana KarabatićSapunerija RVSTICA
Read More
Ja sam Ana, prodajem prirodne sapune te učim ljude da naprave sapun kako treba. Želim prezentirati sebe kao edukatora i svoje proizvode na instagramu i ostalim društvenim mrežama. Imala sam veliki otpor prema snimanju jer nisam bila dobra ispred kamere. Ivanin trening mi je puno pomogao u mom poslu, naučila me kako trenirati glas. No najbolje od svega što sam dobila je da znam kako javni nastup treba izgledati i kako usavršavati te svoje vještine. Sada to redovito vježbam i zato pristupam snimanju sa većim samopouzdanjem. Kada znaš kako nešto treba izgledati i kako doći do toga, a Ivana to super objašnjava, onda taj posao nastupanja pred kamerama je mnogo manje psihološki naporan. Preporučam Ivanu svima koji žele stati pred kamere te poput mene prodaju svoje usluge online, a danas su to skoro svi. Pogotovo osobama koje se boje kamera ili misle da za to nemaju talenta, jer je javni nastup stvar koja se uči i na kojoj se radi.
Ankica Ivanović
Ankica Ivanović MONITOR
Read More
Ivana je mentor sa potpunim fokusom u radu čija energija će da vas natera da se bacite u vode zvane "snimanje". Rad sa njom ne može da vas ne pomeri sa mesta u pravcu snimanja i na tom putu potpuno je predana i otvorena da vam ukaže na trenutno stanje i pruži eventualne sugestije kao pomoć u cilju poboljšanja tona vašeg glasa i opšteg stava prilikom nastupa. Sve preporuke za radionicu ukoliko odlučite da ojačate svoj glas za javno istupanje!
Elvira Rašinlić
Elvira RašinlićMenadžer, NLP Trener& Coach
Read More
Na Trening „Pronađi svog glas“ sam krenula kako bi zavolila svoj glas i kako bih razbila strah od javnog nastupa na društvenim mrežama. Dobila sam sve to i još mnogo, mnogo više. Nevjerovatan povrtat na investirano. Naučila sam kako da ja kontroliram svoj glas ,a ne on mene,kako da koristim veći raspon tonova, ne samo onih nekoliko kojih inače koristimo, kako da zvučim moćno, kako da pričam jasno i razgovjetno. Sa svakom novom vježbom i pričom sve sam više i više volila svoj glas i odvažila se da krenem da snimam i da objavljujem snimke,javno! Ovaj trening bih uključila kao obavezan svima, bez obzira čim se bavite! Ivana je žena nevjerovatne energije i metror za poželjet,neko ko te prati,daje podršku i gura preko granica . Trening „Pronađi svoj glas „ je onaj koji pravi razliku u vašim životima !
Tanjga Stajić
Tanjga StajićAdvokat
Read More
Na radionici „Pronađi svoj glas“ osvestila sam kako zvučim i na čemu je potrebno da radim kada je u pitanju moj glas, čula sam sama sebe po prvi put. Uvek sam mislila da je najbitnije ono što govoriš, na radionici sam shvatila da je bitno i kako govoriš. Prednost ove radioice je ta što je Ivana profesor muzičke kulture i radi se na glasu iz svih aspekata. Osvešćava se kako zvučiš i upoznaješ svoj glas sve više. Ivana nesebično deli svoje znanje i spremna je da odgovori na sva pitanja i po nekoliko puta. Ivana ide i korak dalje, po završetku radionice prati rad svojih žena i uvek je spremna da pruži podršku. Preporučila bih svima koji žele da rade na svom glasu i da poboljšaju svoj nastup da se prijave na radionicu kod Ivane. Hvala ti!
Natalija Sakić
Natalija Sakić
Read More
Posle svakog časa sam se sve više i više zaljubljivala u boju svog glasa, u to kako zvučim. Otkrića šta se sve sa njim može učiniti, koliko se može uticati na izgovorene reči kada znamo i umemo da ih kažemo na pravi način ostavljaju bez daha. Tvoj pristup dodatno motiviše da se posvetimo svemu što nas učiš, svim materijalima i znanju koje nam daješ. Iako sam prošla grupnu obuku, ni jednog trenutka nije izostala tvoja posvećenost meni i samo mom problemu, individualan pristup mojim nedostacima i traženju rešenja koji samo meni radi posao. Svi smo mi različiti, drugačiji, a ti to odlično razumeš i ne dozvoljavaš da bilo ko ne oseti maksimum koji nesebično daješ, kako celoj grupi, tako i polaznicima pojedinačno. Obuka zvanično jeste gotova, ali tvoja posvećenost se nastavlja. Radimo dalje, pratimo napredak, pa da jednog dana i ja zapevam na nekom takmičenju 😀 Na kraju mogu da kažem samo jedno: 'VOLIM KAKO MOJ GLAS ZVUČI!'
Ana Acović
Ana Acovićprof srpskog za strance
Read More
Pre svega osećaj tvoje podrške i vere u nas je najjači utisak. Sviđaju mi se tvoje vežbe za poneti, a najviše volim one vežbice koje si baš meni dala u mom rasponu jer osećam da baš radim ciljano nešto što mi je potrebno. Jedan na jedan susret mi je bio odličan i vreme je proletelo. Sve što je bilo praktično i očigledno mi je ostalo upečatljivo, i zadaci domaći su bili konkretni, poslednji domaći sa virtuelnom svađom sa ljudima iz života mi je bio pun pogodak, jako oslobađajuće iskustvo, daje neku završnicu i oslobađa neizgovorene reči. I možda glavna stvar koju si mi otkrila jeste da je glas instrument sa mnogo tonova od kojih koristimo samo nekoliko i da komotno možemo i ostale da istražimo, i da su oni tu i da su naši isto koliko i ovi koje koristimo svaki dan. Sve u svemu meni se jako dopalo i volim što sam te upoznala 🎶❤
Jasmina Hadela
Jasmina HadelaEdukatorica za odgoj i obrazovanje
Read More
Ivana je žena koja mi je pomogla da ponovo propjevam. Samo retki znaju koliko je za mene to bio izazovan poduhvat. Ona je moja trenerica glasa. Njena energija je sve.
Jelena Tasić Plećaš
Jelena Tasić Plećaš
Read More
Divna Ivana Branković i njen program Pronađi svoj glas mi je pomogao da osvestim sve mogućnosti koje moj glas ima! Naučila sam da ja kontrolišem svoj glas te da to ne čine spoljne okolnosti. Naučila sam da ja imam kontrolu nad svojom tremom i nervozom zbog javnog nastupa, a ne oni nada mnom. I mnogo više od toga! Ivani je zaista stalo da napredujemo i da nakon njenog treninga budemo bolja i samopouzdanija verzija sebe, te tako je njena podrška najveći motivator! Uči te asertivnoj komunikaciji, nekad ti je prijatelj koji kaže baš ono što u tom trenutku treba da čuješ, nekad te opusti, nekad razveseli...sve sa istim ciljem - da čuješ sopstveni glas, veruješ i uživaš u njemu, igraš se sa svim njegovim mogućnostima. A efekti su neverovatni! Sve preporuke za svakog ko ima tremu od javnog nastupa, često se snima, govori na konferencijama, predaje i edukuje, ili prosto drži do sebe da u svakoj prilici zvuči moćno. ❤️
Ema Jesic
Ema Jesic
Read More
Rad sa tobom doneo mi je samopouzdanje, lakoću i uživanje u ispoljavanju svojih ideja i razmišljanja. Moji javni nastupi su svakodnevni - rad sa kolegama, klijentima, porodicom, prijateljima - kad god ja imam nešto da kažem za mene je javni nastup. Tvoji treninzi su mi pomogli da prvo zavolim svoj glas, a onda i da obratim pažnju na to kako izgovaram reči, da izbacim poštapalicu "aaaaa" i da usporim. Volela bih da što više ljudi čuje da, kao što postoji trener za telo, POSTOJI i trener za glas! Čast mi je poznavati Tebe i svedočiti svim uspesima koje nižeš. Trening je za Tebe ako želiš da "tvoj glas bude manifestacija tvojih ideja" (Ivana Branković). Vreme je da upoznaš, zavoliš svoj GLAS i naučiš pametno da ga koristiš.
Marko Baštovanović
Marko Baštovanović
Read More
Nakon treninga osećam da je mog glas moja snaga. Vidim da mogu preciznije da ga koristim. Uvek sam jasniji, a kad poželim mogu da budem nežniji, asertivniji i vedriji kroz svoj glas.
Milica Ćirović
Milica Ćirovićnovinarka 
Read More
Završila sam trening Pronađi svoj glas kod Ivane i moram reći da sam prezadovoljna. Zašto sam krenula na trening? Prvo sam izabrala Ivanu, tek onda trening. Njena energija, njen glas i način objašnjavanja su mi se u startu dopali, a sve je to još mnogo bolje na samom treningu kada može da se posveti svakome pojedinačno. To je druga stvar zbog koje bih svima koji žele da unaprede svoj govor preporučila ovaj trening - Ivana se posvećuje svima pojedinačno, a naročito u domaćim zadacima, a njih ima, verujte mi, svaki dan. Ti domaći zadaci nas teraju da radimo svaki dan i uče nas disciplini i istrajnosti.  Mnogo bitnih informacija, domaći zadaci koji "izbacuju iz gaća" i najviše zabave. To je paket koji treba da poseduje svaki trening.  Naučila sam gde u mom govoru treba da radim, kako da zvučim samopouzdanije, kako da kontrolišem svoj govor tela i kako da ga uskladim sa pričom i još mnogo toga.  Ja i dalje nastavljam da šaljem Ivani svoje "domaće" (za one koji žele da znaju više, što bi se reklo) i ona je i dalje tu za mene. 
Jelena Ćirilović
Jelena Ćirilović Inžinjer i doktor nauka građevinarstva
Read More
Meni je pomoglo da cujem sebe, i da povežem glas, govor i glavu, probudim svesnost... Isto da prihvatim svoj glas.
Ljubica Ršumović
Ljubica Ršumović
Read More
Tokom treninga "Pronadji svoj glas" imala sam prilike da osvestim koliko je moj glas moćan, da se glasom predstavljam i ostavljam utisak o sebi. Ivana me je podsetila koliko samo gradim sliku o sebi koristeći svoj glas. Treninzima je uspela da me podseti na spektar intonacije, jačine i boje glasa služeći se praktičnim vežbama koje je pokazivala na sopstvenom primeru, vežbama uz klavir, ujedno se trudeći da svakoj od nas da prostor da usavršavamo svoj glas, da postanemo najbolje što umemo. Svake subote ujutru Ivana zrači pokretačkim duhom, optimizmom, stvaralačkom energijom, neposrednošću i izuzetnom podrškom kojom nas je podsticala da sa ponosom progovorimo brzalice ili naglas čitamo tekst, hrabreći nas da budemo onakve kakve zapravo jesmo, a nikako iste, šablonske. Ivana razvija interakciju sa svojim učenicima, neguje timski rad, te smo jedna drugoj podrška. Kao nekome sa problemom da progovori, Ivana je uspela da me podstakne da itekako treba da progovorim i kaže, naglas svoje mišljenje.
Marlena Lilien
Marlena LilienNemački tutor
Read More
Meni si mnogo pomogla. Preporučujem te i dalje i svima pričam koliki si car i koliko tvoja energija pleni i kako uspevaš da me treningom od sat + vremena izvučeš iz neke kolotečine u koju sam zapala. Tvoj trening mi je postao deo rutine koja je namenjena meni samoj i ušla si mi u onu kategoriju "me time".
Zorica Katić
Zorica KatićNlP kouč
Read More
Apsolutni si primer i inspiracija. A zatim i posvećenost pojedinačna i konkretno davanje feedbacka. Mnogo mi je značilo i na tome ti beskonačno hvala. Predavanje je odlično strukturirano, domaći zadaci odlični. Mislim da je to jako značajno jer smo se zato i prijavile - da nas neko "vodi za ruku". Ja sam (bila) apsolutni početnik, tako da mi je baš prijalo "razglasavanje" od nule.
Maja Anđelković
Maja AnđelkovićSoul Athlete
Read More
Zapravo, ovo nije samo rad na glasu, već i na oslobađanju svog autentičnog bića, probijanju blokada i inhibicija. Što je za mene kao kouča još jedna dimenzija od presudne važnosti.
Jasna Mitrović Kukurić
Jasna Mitrović Kukurić biznis mentor za skaliranje biznisa
Read More
Pre nego što sam upisala trening glasa nisam volela svoj glas i nisam bila sigurna da li će moći da izdrži sve napore koji svakodnevni višesatni rad sa klijentima podrazumeva. U radu sa Ivanom sam osvestila koji sve elementi čine da govor dopre do drugih ljudi. Tokom programa sam vrlo predano radila domaće zadatke i koristila sve benefite koje Ivana kao predavač pruža. Smatram da sam veoma uspešno primenila program jer bez problema mogu da govorim više sati, bez poštapalica i bez zamora govornog aparata a uz korišćenje svih tehnika koje će učiniti govor samouverenijim. Stečeno znanje primenjujem svaki dan u radu sa klijentima i kada budem spremna za sledeći nivo, svakako ću ponovo izabrati Ivanu za mentora. Preporučujem ovaj trening svima koji žele da komunikacijom na svesnom nivou osiguraju da se njihova poruka čuje.
Tamara Pavlović
Tamara Pavlović
Read More
Pronađi svoj glas je za mene bio mnogo više od samog treninga glasa i pravilne artikulacije. Radi se na ohrabrivanju, samopouzdanju, stavu, asertivnoj komunikaciji, kako da sebe prikazes u najboljem mogućem svetlu, a da to bude elokventno, lepo i pre svega autentično! A sve to dolazi od osobe koja je sama takva i koja svojim delima, brzini, akciji, neverovatnoj energiji i opuštenosti doprinosi tome da joj se veruje, što je najbitnija stavka (bar za mene) kako bih usvojila i primenila znanje stečeno od neke osobe. Hvala Ivana na smernicama koje će mi služiti u mnogim aspektima života i u svakom njegovom periodu kao i različitim segmentima života. Preporučujem svima kojima su prethodno navedene stvari važne i koji bi voleli da dobiju smernice za rast i usavršavanje u tom smislu da zakazu trening sa Ivanom ili bar kratku konsultaciju pa će se i sami uveriti u to:).
Dragana Potpara s.p. 
Dragana Potpara s.p. Učiteljica meditacije i trener za lični rast
Read More
Rad sa Ivanom je bio fenomenalan. Program 'Pronađi Svoj Glas' izvukao je ono najbolje iz mene i odstranio sve moje 'kočnice' koje sam imala prilikom javnog govora. Ivana je pravi ekspert za glas i svoje jako obsežno znanje prenosi na jedan vrlo jasan i svima razumljiv način. Pomogla mi je da naučim kako mogu najbolje da prenesem poruku koju želim, a sve to uz njeno konstantno mentorstvo i stručni feedback. Ne mogu a da ne pomenem i predivnu grupu žena koje su takođe učestvovale u ovom programu. Zajedno smo učile, pjevale, družile se i smijale, ali i bile ranjive, plakale i iskreno dijelile svoja životna iskustva. Bile smo podrška jedna drugoj i vjetar u leđa kad zatreba. Ivana je kao pravi lider i mentor uvijek bila tu da nas ohrabri, motiviše i nauči kako da budemo još bolje verzije sebe. Hvala ti Ivana na svakoj sekundi tvog programa 'Pronađi Svoj Glas'. Pamtiću ga kao jednu od najboljih investicija u sebe, a toplo ga preporučujem svakoj ženi koja ne želi više da ćuti, već ima šta da kaže i želi da svijet čuje za njenu životnu misiju.
Scroll to Top